Fundraising

Triarte failliet

We hebben er enorm van genoten om in deze legendarische zaal twee keer op rij een succesvolle reeks voorstellingen te spelen. “De Meester en Margarita” en “Erop of Eronder” lokten meer volk dan dat we zelf gehoopt hadden.

Helaas hebben we de inkomsten van deze voorstelling nooit gezien.
Het wanbeleid van TriArte heeft ervoor gezorgd dat ONZE ticketinkomsten niet werden uitbetaald aan onszelf als rechthebbenden, maar gebruikt werden voor andere doeleinden.
Onze kosten zijn echter wel gemaakt en om die reden zitten we nu zelf in de schulden.
Dit is zeer jammer wetende dat wij een gezonde vzw waren die veel theaterliefhebbers op de planken zette en dat ons publiek de voorbije jaren gestaag groeide.

We blijven echter niet bij de pakken zitten. Vandaar starten wij dit jaar met verschillende acties om uit onze schulden te geraken en onze nieuwe voorstellingen te kunnen financieren. Hopelijk kan u ons steun verlenen op één (of meerdere) van onderstaand aangeboden manieren.

Met veel dank van ons, Compagnie de Tocht, en iedereen die onze groep lief is.

Go fund me

Geef ons financiële steun via onze GO FUND ME-actie.
Elke frank (euro) steunt ons en brengt ons terug naar onze stabiliteit van voordien.

wafels chocolade
Frangipanne
carre confituur
Wafels met vanillesmaak

Koekenverkoop

Iedereen kent deze befaamde koekjes wel. Wij verkopen ze nu ook.
Bestel ze ten laatste tegen vrijdag 10 november.
We vermoeden ze tegen 17 november ter beschikking te kunnen stellen, zodat u ze bij ons kan ophalen. Meer info hierover volgt.

P.S. Als je een kennis, vriend of familielid van één van onze spelers bent, kunnen zij het je misschien aan de deur bezorgen. Wie weet… Als je het eens lief vraagt.

Sinterklaas

Compagnie De Tocht organiseert al sinds jaar én dag Sinterklaasshows en komt bij uw bedrijf/winkel/organisatie/school… op bezoek voor alle kinderen klein én groot! Want de Sint mag je toch niet vergeten tijdens je eindejaarsfeesten? Wat is er nu beter dan een bezoek van de goedheiligman zelf …

Als Sint & Piet hebben we ons al meerdere malen bewezen. Groot en klein zal geëntertaind worden en genieten van onze aanwezigheid. Jij kiest als klant de formule en wij zetten ons 110% in voor een onvergetelijk moment. De Sint schrijft graag alle info over de kinderen in zijn boek, zodat hij dit kan voorlezen aan hen.

Om extra geld in het laatje te brengen zullen alle inkomsten rechtstreeks onze vzw ingaan.
Had je graag meer info of wil je ons meteen boeken?
Klik dan meteen door op één van onderstaande knoppen.

De nieuwe vrede

PUBLIEK

Uiteraard moet onze zaal ook zoveel mogelijk gevuld geraken om te blijven bestaan. 
We zijn verhuisd naar “De Nieuwe Vrede” te Berchem. 
Heb je interesse om te komen kijken naar onze nieuwe voorstellingen?
Klik dan nu door naar ons programma of onze ticket pagina.