Programma

De zere neus van Bergerac

Donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024
Deuren voorstelling om 19u30 – Aanvang om 20u00

 Locatie: De Nieuwe vrede
Vredestraat 16 – 2600 Berchem

Kijkwijzer__alle_leeftijden-logo-DC1E80A62F-seeklogo.com

Naar Arjan Ederveen

Regie Jan Wyns

Met Robin van Hoorick, Kevin Vandevyvere, Lizzy Braem, Ditske Vermijlen, Sarah Spaas, Hugo Kegelaers, Jan Wyns, Margriet Kegeleers, Renée De Proft, Jorre Bollen, ea…

De nieuwe familievoorstelling van de makers van Lang en Gelukkig.

De Zere Neus van Bergerac is een welriekend sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Arjan Ederveen tovert het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac om in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degengevechten en veel te veel haastverkledingen.
Van de makers van de bekroonde voorstellingen Lang en Gelukkig en Moord in de Kerststal! Voor iedereen van 8 tot 108 jaar.
 

Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Denkt ze bij de wieg van een babyprinsesje te staan, blijkt er een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand.

15 euro

Hamlet

Donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024
Deuren voorstelling om 19u30 – Aanvang om 20u00

 Locatie: De Nieuwe vrede
Vredestraat 16 – 2600 Berchem

Kijkwijzer 12

Naar William Shakespeare 

Regie Jan Wyns

Met Kevin Vandevyvere, Robin Van Hoorick, Jan Wyns, Kaito Oerlemans, Adriaan Ryngaert, Renée De Proft, Nathalie Caals, Sabrina Carota, Ditske Vermijlen, Hugo Kegelaers, ea…

De geest van Hamlets echte vader spookt ‘s nachts rond het kasteel. Op een nacht vertelt de geest aan Hamlet dat hij werd vermoord en hoe dit gebeurde. Ook vertelt hij dat Claudius de moordenaar is. Hamlet weet niet wat hij moet doen. Spreekt de geest de waarheid of proberen duistere krachten hem tot slechtheid te verleiden? Moet Hamlet wraak nemen op Claudius? Dit wordt aan het einde van het verhaal duidelijk.

15 euro

Cliché

Donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024
Deuren voorstelling om 19u30 – Aanvang om 20u00

 Locatie: De Nieuwe vrede
Vredestraat 16 – 2600 Berchem

Kijkwijzer 12

Naar Jan Wyns

Regie Jan Wyns

Met Kevin Vandevyvere, Sarah Spaas, Robin Van Hoorick, Gioia Petrarca, Jan Wyns, Hugo Kegelaers, ea…

Cliché is een stuk.

15 euro