Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas & Zwartepiet

Compagnie  De  Tocht  organiseert al jaar én dag Sinterklaasshows en komt bij uw bedrijf/winkel/… op bezoek voor alle kinderen en ouders (lees: grotere kinderen). Want de Sint mag je toch niet vergeten tijdens uw eindejaarsfeesten? Wat is er nu beter dan een bezoek van de heilige man zelf …

Als Sint & Piet hebben we ons al meerdere malen bewezen. Groot en klein zal geëntertaind worden en genieten van onze aanwezigheid. Jij kiest als klant de formule en wij zetten ons 110% in voor een onvergetelijk moment. De Sint schrijft graag alle info over de kinderen in zijn boek, zodat hij dit kan voorlezen aan hen. 

Acte de presence

We komen met plezier langs bij u op school, uw vereniging of uw bedrijf. Wij verzekeren in onze basisformule 2 tot 3 zwartepieten, maar we kunnen er ook meer voorzien. 
We komen langs al uw klaslokalen of kantoorgangen. We kunnen een fotomoment voorzien met al uw klanten, personeel(skinderen). Laat ons snoep uitdelen aan alle brave kinderen. Of laat ons net die stoute collega even terecht wijzen. Onze kindervriend staat met zijn helpers voor jullie klaar. 

Shows

Enkele jaren lang organiseerden we lange shows in samenwerking met het NMKT in onze eigen theaterzaal met een fotomoment achteraf. De Sint is gesintnapt geweest, onze hoofdpiet is in een onderwaterwereld terecht gekomen, enz… Je kan het niet zo gek bedenken of onze goede vriend en zijn kompanen hebben het al meegemaakt. Speciaal voor u gieten we korte verhalen en liederen in een show en spelen we deze voor jullie kinderen. Zo kan je uit de volgende verhalen kiezen: 

Het heilig boek is kwijt

De sint is op de verkeerde plek

Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas

VIDEO BOODSCHAPPEN

Krijg je op 6 december graag een persoonlijke video boodschap van onze Sint en zijn hoofdpiet. 
Jullie sturen ons op voorhand de informatie door die we moeten meegeven aan de kinderen en wij spreken ze in en bezorgen deze beelden aan u. 

Zo kan jij collega’s, vrienden, kinderen, … verrassen uit een originele hoek.

Alle video’s kunnen gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf of vereniging. 

Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas
Sinterklaas